MB2

Uddannelsesudvikling & entrepenørskab

Der er fokus på at styrke forudsætningerne for at kunne omsætte sin viden efter endt uddannelse. At træne evnen for at se og skabe muligheder - og erfaring med at handle på dem.

I Forsknings- og Innovationsstyrelsens vision fra 2009 står der: 'Uddannelse i entreprenørskab gør den enkelte i stand til at skabe værdi ved at starte nye aktiviteter eller forbedre eksisterende aktiviteter, ved at tænke selvstændigt, håndtere usikkerhed, identificere og udnytte muligheder, samt at sætte ambitiøse mål og nå dem'. Udfordringen er at finde ud af hvordan på den enkelte uddannelse.

Netop her bidrager mariannebuus gerne med sparring og konkrete input. Hver opgave løses individuelt mht. til både form og indhold.

 

Seneste nyt

EntreNord 2015

I 2015 tilbyder EntreNord Konsulenterne at besøge uddannelser, projekter og organisationer, der arbejder med entreprenørskab for kunstnere i Norden. Læs mere her

Målgruppe

Primært undervisere og uddannelsesviklere ved de kunstneriske uddannelser i Norden. Sekundært organisationer og projekter, der arbejder med entreprenørskabsindsatser for professionelle kunstnere. Marianne Buus har siden 2012 samarbejdet med Karlbak om projektet EntreNord - et projekt finansieret af Nordisk Ministerråd. Der har hidtil været ca. 600 deltagere i alt på EntreNords aktiviteter.

Aktiviteter

EntreNord har i løbet af 2012-2014 udviklet og afholdt følgende aktiviteter:

 

Eksempler på løste opgaver

 

www.karlbak.dk  - arena for entreprenørskab

 

www.cei.au.dk   - Center for entrepreneurship og innovation ved Aarhus Universitet.

 

www.kaospiloterne.dk

 

www.aarhuskunstakademi.dk