MB2

Uddannelsesudvikling & entrepenørskab

Der er fokus på at styrke forudsætningerne for at kunne omsætte sin viden efter endt uddannelse. At træne evnen for at se og skabe muligheder - og erfaring med at handle på dem.

I Forsknings- og Innovationsstyrelsens vision fra 2009 står der: 'Uddannelse i entreprenørskab gør den enkelte i stand til at skabe værdi ved at starte nye aktiviteter eller forbedre eksisterende aktiviteter, ved at tænke selvstændigt, håndtere usikkerhed, identificere og udnytte muligheder, samt at sætte ambitiøse mål og nå dem'. Udfordringen er at finde ud af hvordan på den enkelte uddannelse.

Netop her bidrager mariannebuus gerne med sparring og konkrete input. Hver opgave løses individuelt mht. til både form og indhold.

 

Eksempler på løste opgaver

www.karlbak.dk  

Marianne Buus har i samarbejde med Karlbak bl.a udviklet og gennemført nordiske workshops og konferencer for undervisere og uddannelsesudviklere med det mål at styrke forudsætningerne for øget entreprenørskab i det kunstneriske felt i Norden. Projektet hed Entrenord og havde aktiviteter på tværs af de 5 nordiske lande. Entrenord var finansieret af Nordisk Ministerråd. Læs mere her: www.karlbak.dk/entrenord  

EntreNord udviklede og afholdt i løbet af 2012-2015 følgende aktiviteter med ialt ca. 600 deltagere:

 

www.cei.au.dk   - Center for entrepreneurship og innovation ved Aarhus Universitet.

 

www.kaospiloterne.dk

 

www.aarhuskunstakademi.dk